Design av terminaldisk for Norsk Tipping

13/01/2015

 

I 2013 startet Norsk Tipping et stort prosjekt. Målet var å utvikle et nytt interiør. Dvs. alt av fysiske elementer som monteres hos kommisjonærene. Like i forkant av dette ble det påbegynt et prosjekt som skulle gå parallelt. Det var utviklingen av en ny terminaldisk. Kommisjonærer og selgere hadde kommet med en del tilbakemeldinger angående dagens løsninge og var klare for å få noe nytt. Norsk Tipping tar tilbakemeldingene fra komminsjonærene seriøst og et nytt prosjekt ble igangsatt.

Den viktigste oppgaven var å lage en disk som med gode ergonomisk egenskaper for betjeningen. Og ettersom det kom nytt utstyr til terminalen, ble disse puslet sammen for en kompakt og effektiv terminaldisk. Hvert element i disken fikk en prioritert plassering slik at terminalen skulle bli mest mulig brukervennlig. Med god hjelp av en hev-og-senk-funksjon kan brukerflaten opereres av mennekser av alle type høyder. Det har hjulpet mange av kommisjonærene som har vært plaget med en statisk disk som var lite tilpasningsvennlig.

Etterhvert som vi hadde jobbet mer med interiør-prosjektet fikk terminaldisken en ny front. Den har, som interiøret, fokus på spill. Og den har fått et moderne utseende med spennende farger og detaljer. En link til det gamle interiøret er represnetert med Norsk Tipping-blå som alltid har vært en del av designet.

Stikkord: , , ,Kommentar